banner1
banner2
banner3
about-us

Apa sing kita lakoni?

Babagan perusahaan kita

Hebei Huansheng Low Carbon Technology Co., Ltd. didegake ing taun 2013, sing tujuane kanggo ningkatake model ekonomi adhedhasar konsumsi energi sing kurang, polusi lan emisi sing sithik, lan nyuda emisi gas sing mbebayani.

ndeleng liyane

produk kita

Produk panas

Hubungi kita kanggo album sampel liyane

Miturut kabutuhan, ngatur kanggo sampeyan, lan menehi label pribadi

INQUIRY SAIKI
  • Our Service

    Layanan Kita

    Kita ora mung nggawe produk, nanging uga ngatur pangiriman paling cepet, pelatihan promosi produk lan layanan dodolan.

  • Our research

    Riset kita

    Pengolahan OEM/ODM, pangolahan kosmetik/deterjen, supplu bahan baku kimia saben dina lan pelatihan binatu.

  • Technical support

    Dhukungan teknis

    Kita duwe pusat riset lan eksperimen ilmiah, kanthi 5 insinyur senior, 15 asisten insinyur, nanoteknologi teknologi tinggi tambahan.

LOGO

kabar

Informasi paling anyar

news-right-img
Sugeng rawuh ing sembarang wektu lan takon karo kita, ora ketompo sampeyan lagi ing ngendi, tim teknis lan tim sales bakal ngatasi keraguan sampeyan, menehi rekomendasi barang lan ngirim produk menyang tangan sampeyan ing wektu paling cendhak.

Disinfektan sing cocog kanggo panggunaan medis duwe limang kaluwihan kasebut

Biasane milih disinfektan medis sing cocog kanggo digunakake ing disinfeksi tingkat rendah barang sing ora kritis ing fasilitas medis. Disinfeksi efektif kasusun saka rong komponen, disinfektan lan praktik disinfeksi. Praktek disinfeksi mbutuhake manawa disinfektan bisa diakses ...

Kepiye cara milih disinfektan sing cocog?

Biasane milih disinfektan sing cocog kanggo panggunaan medis ing institusi medis, sing bakal digunakake minangka disinfeksi tingkat rendah barang sing ora kritis. Saiki ora ana literatur peer-review babagan topik iki. Disinfeksi efektif kasusun saka rong aspek, disinfektan lan disinfeksi ...