page_head_bg

Produk

465ml 84 disinfektan

Katrangan singkat:

● Bahan utama

84 disinfektan utamane kalebu sodium hipoklorit, surfaktan, lsp.

● Kinerja utama

Sodium hypochlorite minangka komponen efektif utama saka 84 disinfektan, klorin efektif pabrik yaiku 5,5% -7%.


Detail Produk

Tag produk

Lingkup panggunaan

84 disinfektan cocok kanggo rumah sakit, hotel, restoran, katering lan industri pangolahan panganan lan peralatan rumah tangga, permukaan obyek, woh-wohan lan sayuran, disinfeksi peralatan makan.

Tanggal kadaluwarsa

nem sasi

Cara panggunaan

Gunakake miturut rasio konsentrasi ing ngisor iki

Aplikasi Rasio konsentrasi (84 disinfektan: banyu) Wektu immersion (menit) Konten klorin sing kasedhiya (mg/L)
Disinfeksi lumahing obyek umum

1:100

20

400

Sandhangan (wong sing kena infeksi, getih lan lendhut)

1:6.5

60

6000

Woh-wohan lan sayuran

1:400

10

100

piranti catering

1:100

20

400

Disinfeksi kain

1:100

20

400

Cegahan

84-(1)

● Produk iki kanggo panggunaan njaba lan ora kudu dijupuk kanthi lisan.
● Produk iki nduweni efek korosif ing logam.
● Bisa luntur lan gawe bledug kain, mula gunakake kanthi ati-ati.
● Aja nyampur karo deterjen asam.
● Reverse transportasi dilarang kanggo nyegah breakage.
● Nganggo sarung tangan lan aja nganti kena kulit.
● Aja ngganti prau kanggo nyegah penyalahgunaan.
● Tetep adoh saka bocah-bocah, cipratan menyang mripat utawa kontak kulit, mbilas nganggo banyu sanalika bisa; yen ora kepenak, golek saran medis.
● Panyimpenan: simpen ing papan sing adhem lan garing ing suhu kamar lan adoh saka srengenge.
● Bilas sak tenane nganggo banyu sawise nggunakake produk iki.

Laporan tes lan lisensi Sanitasi perusahaan produksi disinfeksi

84-(2)
84-(3)

Tampilan produk

image1
image2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan