banner1
banner2
banner3
about-us

Што ќе правиме?

За нашата компанија

Hebei Huansheng Low Carbon Technology Co., Ltd. е основана во 2013 година, која има за цел да промовира економски модел заснован на ниска потрошувачка на енергија, ниско загадување и ниска емисија и намалување на штетните емисии на гасови.

Гледај Повеќе

Нашите производи

Топли производи

Контактирајте не за повеќе примероци на албуми

Според вашите потреби, приспособете за вас и обезбедете приватна етикета

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
 • Our Service

  Нашата услуга

  Ние не само што произведуваме производи, туку организираме и најбрза испорака, обука за промоција на производи и услуга за продажба.

 • Our research

  Нашето истражување

  Обработка на OEM/ODM, преработка на козметика/детергент, секојдневно снабдување со хемиски суровини и обука за перење.

 • Technical support

  Техничка поддршка

  Имаме центар за научно истражување и експеримент, со 5 високи инженери, 15 асистенти инженери, помошна високотехнолошка нанотехнологија.

LOGO

Вести

Најнови информации

news-right-img
Добредојдовте да не посетите во секое време и да се консултирате со нас, без разлика каде сте, нашиот технички тим и тим за продажба ќе ги решат вашите сомнежи, ќе препорачаат стоки и ќе ги достават производите до вашите раце во најкус рок.

Идеалното средство за дезинфекција за медицинска употреба ги има овие пет предности

Многу е вообичаено да се изберат идеални медицински средства за дезинфекција за употреба при дезинфекција на ниско ниво на некритични предмети во медицински установи. Ефективната дезинфекција се состои од две компоненти, средства за дезинфекција и практики за дезинфекција. Практиките за дезинфекција бараат да се обезбеди пристап до средствата за дезинфекција...

Како да се избере идеалното средство за дезинфекција?

Многу е вообичаено да се избере идеално средство за дезинфекција за медицинска употреба во медицинските установи, кое ќе се користи како дезинфекција на ниско ниво на некритични предмети. Во моментов нема рецензирана литература на оваа тема. Ефикасната дезинфекција се состои од два аспекта, средство за дезинфекција и дезинфекција...