banner1
banner2
banner3
about-us

Çfarë bëjmë ne?

Rreth kompanisë sonë

Hebei Huansheng Low Carbon Technology Co., Ltd. u themelua në vitin 2013, e cila synon të promovojë një model ekonomik të bazuar në konsumin e ulët të energjisë, ndotjen e ulët dhe emetimin e ulët, dhe reduktimin e emetimeve të gazrave të dëmshëm.

shikoni më shumë

Produktet tona

Produkte të nxehta

Na kontaktoni për më shumë albume mostër

Sipas nevojave tuaja, personalizoni për ju dhe siguroni etiketë private

KËRKESË TANI
 • Our Service

  Shërbimi ynë

  Ne jo vetëm që prodhojmë produkte, por gjithashtu organizojmë shpërndarjen më të shpejtë, trajnimin e promovimit të produktit dhe shërbimin e shitjeve.

 • Our research

  Hulumtimi ynë

  Përpunimi OEM/ODM, përpunimi i kozmetikës/detergjentit, furnizimi i përditshëm i lëndëve të para kimike dhe trajnimi për lavanderi.

 • Technical support

  Mbeshtetje teknike

  Ne kemi një qendër kërkimore shkencore dhe eksperimentale, me 5 inxhinierë të lartë, 15 inxhinierë ndihmës, nanoteknologji ndihmëse të teknologjisë së lartë.

LOGO

Lajme

Informacioni i fundit

news-right-img
Mirë se vini të na vizitoni në çdo kohë dhe të konsultoheni me ne, pavarësisht se ku jeni, ekipi ynë teknik dhe ekipi i shitjeve do të zgjidhin dyshimet tuaja, do t'ju rekomandojnë mallra dhe do t'ju dorëzojnë produktet në duart tuaja në kohën më të shkurtër.

Dezinfektuesi ideal për përdorim mjekësor ka këto pesë përparësi

Është shumë e zakonshme të zgjidhen dezinfektues mjekësorë idealë për përdorim në dezinfektimin e nivelit të ulët të artikujve jo kritikë në objektet mjekësore. Dezinfektimi efektiv përbëhet nga dy komponentë, dezinfektuesit dhe praktikat e dezinfektimit. Praktikat e dezinfektimit kërkojnë të sigurohet që dezinfektuesit të kenë akses...

Si të zgjidhni dezinfektuesin ideal?

Është shumë e zakonshme të zgjidhet dezinfektuesi ideal për përdorim mjekësor në institucionet mjekësore, i cili do të përdoret si një dezinfektim i nivelit të ulët të artikujve jo kritikë. Aktualisht nuk ka literaturë të rishikuar nga kolegët për këtë temë. Dezinfektimi efektiv përbëhet nga dy aspekte, dezinfektues dhe dezinfektues...