page_head_bg

Produktet

465ml 84 dezinfektues

Përshkrim i shkurtër:

● Përbërësit kryesorë

84 dezinfektantë përfshijnë kryesisht hipoklorit natriumi, surfaktant etj.

● Performanca kryesore

Hipokloriti i natriumit është përbërësi kryesor efektiv i 84 dezinfektuesve, klori efektiv i fabrikës është 5,5%-7%.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Fusha e përdorimit

84 dezinfektues është i përshtatshëm për dezinfektimin e spitaleve, hoteleve, restoranteve, hotelierisë dhe industrisë së përpunimit të ushqimit dhe enëve shtëpiake, sipërfaqes së objekteve, frutave dhe perimeve, dezinfektimit të enëve të ngrënies.

Data e skadencës

Gjashtë muaj

Metodat e përdorimit

Përdorni sipas raportit të përqendrimit të mëposhtëm

Aplikacion Raporti i përqendrimit (84 dezinfektues : ujë) Koha e zhytjes (minuta) Përmbajtja e disponueshme e klorit (mg/L)
Dezinfektimi i përgjithshëm i sipërfaqes së objektit

1:100

20

400

Veshje (persona të infektuar, gjak dhe mukozë)

1:6.5

60

6000

Fruta dhe perime

1:400

10

100

Enë ushqimi

1:100

20

400

Dezinfektimi i pëlhurës

1:100

20

400

Masa paraprake

84-(1)

● Ky produkt është për përdorim të jashtëm dhe nuk duhet të merret nga goja.
● Ky produkt ka një efekt gërryes ndaj metaleve.
● Mund të zbehet dhe të zbardh pëlhurat, prandaj përdorni me kujdes.
● Mos e përzieni me detergjent acid.
● Transporti mbrapa është i ndaluar për të parandaluar thyerjen.
● Vishni doreza dhe shmangni kontaktin me lëkurën.
● Mos ndërroni enët për të parandaluar keqpërdorimin.
● Mbajeni larg fëmijëve, spërkatni në sy ose në kontakt me lëkurën, shpëlajeni me ujë sa më shpejt të jetë e mundur; nëse jeni të pakëndshme, kërkoni këshilla mjekësore.
● Ruajtja: ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë në temperaturë dhome dhe larg rrezeve të diellit.
● Shpëlajeni tërësisht me ujë pas përdorimit të këtij produkti.

Raporti i testimit dhe licenca higjienike e ndërmarrjes së prodhimit të dezinfektimit

84-(2)
84-(3)

Shfaqja e produktit

image1
image2

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni