banner1
banner2
banner3
about-us

Naon anu urang laksanakeun?

Ngeunaan perusahaan urang

Hebei Huansheng Low Carbon Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2013, anu tujuanana pikeun ngamajukeun modél ékonomi dumasar kana konsumsi énérgi anu rendah, polusi rendah sareng émisi rendah, sareng ngirangan émisi gas anu ngabahayakeun.

nempo leuwih

produk urang

Produk panas

Taroskeun kami pikeun langkung seueur sampel albeum

Nurutkeun kabutuhan Anjeun, ngaropéa pikeun anjeun, sarta nyadiakeun labél swasta

INQUIY AYEUNA
  • Our Service

    Jasa Kami

    Kami henteu ngan ukur ngahasilkeun produk, tapi ogé ngatur pangiriman panggancangna, pelatihan promosi produk sareng jasa penjualan.

  • Our research

    Panalungtikan urang

    OEM / ODM processing, kosmétik / processing detergent, supplu bahan baku kimia sapopoé jeung latihan laundry.

  • Technical support

    Bantosan Téknis

    Kami ngagaduhan pusat panalungtikan sareng ékspérimén ilmiah, sareng 5 insinyur senior, 15 asistén insinyur, nanotéhnologi téknologi tinggi bantu.

LOGO

warta

Inpo panganyarna

news-right-img
Wilujeng sumping didatangan kami iraha wae jeung konsultasi kami, euweuh urusan dimana anjeun, tim teknis na tim jualan kami bakal ngajawab mamang anjeun, nyarankeun barang sarta nganteurkeun produk ka leungeun anjeun dina waktu shortest.

Disinféktan idéal pikeun panggunaan médis ngagaduhan lima kaunggulan ieu

Biasana pisan milih disinféktan médis idéal pikeun dianggo dina disinfeksi tingkat rendah barang-barang anu henteu kritis di fasilitas médis. Disinfeksi éféktif diwangun ku dua komponén, disinféktan jeung prakték disinfeksi. Prakték disinfeksi ngabutuhkeun mastikeun yén disinféktan tiasa diaksés ...

Kumaha carana milih disinféktan idéal?

Biasana pisan pikeun milih disinféktan idéal pikeun panggunaan médis di lembaga médis, anu bakal dianggo salaku disinfeksi tingkat rendah barang-barang anu henteu kritis. Ayeuna teu aya literatur peer-reviewed ngeunaan topik ieu. Disinfeksi éféktif diwangun ku dua aspék, disinféktan jeung disinféktan ...