page_head_bg

warta

Biasana pisan milih disinféktan médis idéal pikeun dianggo dina disinfeksi tingkat rendah barang-barang anu henteu kritis di fasilitas médis. Disinfeksi éféktif diwangun ku dua komponén, disinféktan jeung prakték disinfeksi. Prakték disinfeksi ngabutuhkeun mastikeun yén disinféktan tiasa diaksés ka sadaya permukaan sareng ngalatih tanaga palayanan kaséhatan lingkungan pikeun nuturkeun petunjuk dina labél produk produsén (kecuali penilaian résiko formal ngalaporkeun yén waktos kontak disinféktan organisme baktéri kedah sahenteuna 1 menit). Kombinasi disinféktan médis sareng prakték disinfeksi 2 nyababkeun disinfeksi permukaan anu épéktip. Rutala nyarankeun yén rumah sakit mertimbangkeun lima kategori disinféktan di handap ieu sareng meunteun aranjeunna, kalayan 1 mangrupikeun anu paling awon sareng 10 anu pangsaéna dina unggal kategori, sareng pilih disinféktan anu ngagaduhan skor pangluhurna salaku pilihan anu pangsaéna, kalayan skor maksimal 50.

Ieu lima faktor anu ngajantenkeun disinféktan idéal pikeun panggunaan médis

1. Ngaku kakuatan microbicidal: Dupi disinféktan ieu maéhan patogén rumah sakit nu pang populerna? Kaasup patogén anu nyababkeun paling seueur inféksi nosokomial? Patogén mana anu nyababkeun paling wabah inféksi? Naon rumah sakit anjeun paling hariwang?

2. Maéhan waktos sareng tetep baseuh dina permukaan lingkungan: sabaraha lami waktos disinféktan maéhan patogén anu pang populerna di rumah sakit? Naha disinféktan tetep baseuh dina permukaan salami waktos anu dijelaskeun dina labél?

3. Kasalametan: Dupi aya rating karacunan ditarima? Naha aya rating kabakar anu ditampi? Naha aya tingkat minimum panyalindungan pribadi anu diperyogikeun? Naha éta cocog sareng permukaan ambient normal rumah sakit?

4. Gampang dianggo: naha bau tiasa katampi? Dupi jaman jaminan ditarima? Naha genah produk nyumponan sarat rumah sakit (contona, cairan, semprot, tiasa dicas deui, lebu disinfecting ukuran anu béda)?

5. Faktor séjén: Dupi produsén nyadiakeun latihan komprehensif sarta nuluykeun atikan pikeun duanana individu jeung jaringan? Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa 24/7? Naha harga sadayana tiasa ditampi (nyaéta kinerja produk sareng biaya médis pikeun nyegah inféksi ku cara ngagunakeun disinféktan)? Naha éta tiasa ngabantosan ngagunakeun disinféktan pikeun tujuan médis?


waktos pos: Aug-17-2021